Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Pikasol Vitamin D, 120 kapslar

Pikasol
159 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Högt innehåll av omega-3
  • Kombinerar omega-3 och vitamin D
  • Mindre kapsel, lätt att svälja

Pikasol Vitamin D - Kosttillskott med Vitamin D

Pikasol Vitamin D är ett kosttillskott med en unik kombination av vitamin D samt högkoncentrerade Omega-3 fettsyror - i samma kapsel! Omega-3 fettsyror som kroppen inte kan tillverka själv. Vi får i oss vitamin D på två sätt, dels via maten och dels via solen. Högt innehåll av Omega-3 samt vitamin D enligt NNR 2012 (6-74 år). Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar även till att bibehålla normal benstomme och normal muskelfunktion samt att bibehålla normala tänder. Pikasol Vitamin D är en mindre kapsel, lätt att svälja.

Användning av Pikasol Vitamin D

Det rekommenderade dagliga intaget av Pikasol Vitamin D för vuxna är 3 kapslar per dag i samband med måltid. Tänk på att Pikasol Flex 120k är ett kosttillskott och kosttillskott ersätter inte en balanserad och mångsidig kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn. Behandlas du med blodförtunnande medel eller ska genomgå operation, konsultera din läkare innan du börjar använda Omega-3.

FISKoljekoncentrat (triglycerider), gelatin (bovin), konsistensmedel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt), vitamin D (kolekalciferol).

Rekommenderad dos: 3 kapslar dagligen med mat eller dryck.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D1,1 µg22%

3 kapslar innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D3,3 µg66%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

586933
Behandlas du med blodförtunnande medel ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar äta omega-3. Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ til varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR