Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Hjärta 120 kapslar

Pikasol
209 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med omega-3
  • Innehåller av både EPA och DHA
  • Bidrar till hjärtats normala funktion

Pikasol Hjärta - Kosttillskott med omega-3-fettsyror EPA och DHA

Pikasol Hjärta (Forte Original) är ett kosttillskott med högkoncentrerade Omega-3-fettsyror, där innehållet av både EPA och DHA är mycket högt med en koncentration på 70%. Omega-3 innehåller EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. Omega-3 innehåller DHA som bidrar till bibehållen normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Den gynnsamma effekten på hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. 2 kapslar Pikasol Forte Original innehåller hela 1020 mg EPA och DHA. Den gynnsamma effekten på hjärnan och synen uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. 2 kapslar Pikasol Forte Original innehåller hela 420 mg DHA. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg DHA utöver det rekommenderade dagliga intaget av omega-3-fettsyror för vuxna, d.v.s 250 mg EPA och DHA. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.

Användning av Pikasol Hjärta

Vuxna rekommenderas att ta 1-3 kapslar per dag i samband med måltid. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Tänk på att Pikasol Hjärta är ett kosttillskott och kosttillskott ersätter inte en balanserad och mångsidig kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn. Behandlas du med blodförtunnande medel (Waran) eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda Omega-3.

FISKoljekoncentrat, gelatin (bovin), konsistensmedel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).

Rekommenderad dos: 1-3 kapslar dagligen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd
Omega-3-fettsyror660 mg
- varav DHA240 mg
- varav DPA40 mg
- varav EPA320 mg

3 kapslar innehåller:

NäringsämneMängd
Omega-3-fettsyror1980 mg
- varav DHA720 mg
- varav DPA120 mg
- varav EPA960 mg

mg = milligram

586891
Behandlas du med blodförtunnande medel eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda Omega-3.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter