Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Omega-3 Active, 120 kapslar

Pharbio
169 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
Pharbio Omega-3 Active är ett kosttillskott med omega-3, magnesium och vitaminer anpassat för dig som tränar. Omega-3 Active har en unik sammansättning av ingredienser som är viktiga för musklerna, hjärtat och hjärnan. Magnesium bidrar till att bibehålla en normal muskelfunktion. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Vitamin C bidrar även till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Med Pharbio Omega-3 Active får du i dig rekommenderat dagligt intag av EPA och DHA (250 mg) med en kapsel per dag.
Koncentrerad [fisk]olja, gelatin (från nötkreatur), magnesium (magnesiumoxid), vitamin C (L-askorbinsyra), fuktighetsbevarande medel (E422), emulgeringsmedel (bivax, [soja]lecitin), färgämne (E171, E141), vitamin D (kolekalciferol).
112282
Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas. Om du äter blodtunnande medel i form av warfarin (Waran) bör du samråda med din läkare.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.