Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Omega-3 Active, 120 kapslar

Pharbio
179 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med Omega-3
  • Förstärkt med vitaminer och magnesium
  • 1 tablett om dagen

Pharbio Omega-3 Active – Kosttillskott med Omega-3, magnesium och vitaminer

Pharbio Omega-3 Active är ett kosttillskott med Omega-3, magnesium och vitaminer. Tillskottet är speciellt anpassat för dig som tränar och rör mycket på dig. Magnesium bidrar till att bibehålla en normal muskelfunktion. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Tabletterna gör att du får i det det rekommenderade dagliga intaget av EPA och DHA (250 mg).

Användning av Pharbio Omega-3 Active

Den rekommenderade dosen av Pharbio Omega-3 Active är en kapsel om dagen. Tänk på att denna dos ej bör överskridas. Om du äter medicin som fungerar blodförtunnande bör du rådfråga med din läkare innan du tar tabletterna

Koncentrerad FISKolja, gelatin (från bovin), magnesium (magnesiumoxid), vitamin C (L-askorbinsyra), fuktighetsbevarande medel (E422), emulgeringsmedel (bivax, SOJAlecitin), färgämne (E171, E141), vitamin D (kolekalciferol).

Rekommenderad dos: 1-3 kapslar dagligen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C70 mg88%
Vitamin D5 µg100%
Magnesium75 mg20%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

112282
Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas. Om du äter blodtunnande medel i form av warfarin (Waran) bör du samråda med din läkare.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR