Egenskaper

Glutenfri

D3-Vitamin, 180 tabletter

Pharbio
85 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med D3-vitamin
  • 1 tablett om dagen vid behov
  • 1 tablett om dagen

Pharbio D3-Vitamin – Kosttillskott med D3-vitamin

Pharbio D3-Vitamin är ett kosttillskott med D3-vitamin. D-vitamin är ett av få vitamin som vi riskerar att få i oss för lite av och då kan vi behöva ett tillskott av det i form av exempelvis ett kosttillskott som Pharbio D3-Vitamin. Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion och normal benstomme samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

Användning av Pharbio D3-Vitamin

Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Pharbio D3-Vitamin är 1 tablett om dagen och den ska väljas hel i samband med måltid. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Pharbio D3-Vitamin är ett kosttillskott och ersätter således inte en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Förpackningen med Pharbio D3-Vitamin bör förvaras utom räckhåll för barn.

Stabiliseringsmedel (E341, E 460, E 551), vitamin D (kolekalciferol), ytbehandlingsmedel (E 470b).

Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen i samband med måltid.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D25 µg500%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

534073
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen. Tabletten sväljes helvid måltid.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter