Egenskaper

Mjölkfri

C-vitamin Apelsin, 1000mg / 20 brustabletter

Active Care
19 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med C-vitamin
  • Smak av apelsin
  • Vattenlöslig brustablett

Multiplex C-vitamin Apelsin – kosttillskott med C-vitamin

Multiplex C-vitamin Apelsin är ett kosttillskott med C-vitamin. Tillskottet är i brustablettform och smakar gott av apelsin. Produkten är helt fri från gluten och laktos. Den är även helt fri från socker och sötad endast med sötningsmedel.

Användning av Multiplex C-vitamin Apelsin

Rekommenderat dagligt intag av Multiplex C-vitamin Apelsin är 1 tablett. Denna löses i vatten. Denna dos bör ej överskridas. Tänk på att detta är ett kosttillskott. Ett kosttillskott kan aldrig ersätta en mångsidig kosthållning utan kan bara fungera som ett komplement.

Surhetsreglerande medel (E330, E500), vitamin C (L-askorbinsyra), maltodextrin, sötningsmedel (E952, E954), arom (apelsin), rödbetsjuicekoncentrat, fyllnadsmedel (E420), färgämne (E101).

Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C1000 mg1250%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

539940
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen upplöst i ett glas vatten. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande verkan.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter