Egenskaper

Vegan

VeganDHA 250mg, 60 kapslar

MorEPA
379 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Vegan
  • Kosttillskott med omega-3
  • Kallpressad algomega-3
  • 100% vegetabilisk från odlade alger
  • Innehåller antioxidanten astaxanthin

MorEPA VeganDHA 250mg – kosttillskott med omega-3

MorEPA VeganDHA är ett kosttillskott med Omega-3. Kosttillskottet från MorEPA innehåller endast omega-3 från odlade alger, hela 61%. Det är en omega-3 som är 100% vegetabilisk. Alla MorEPA produkter är kallpressade och de är helt ensamma om att använda den unika tillverkningsmetoden, superkritisk CO2 (koldioxid) extraktion. I alla MorEPA produkter har man maximala koncentrationer av de viktiga fettsyrorna EPA och DHA. Man har anpassat doseringen av EPA och DHA i varje produkt för att verkligen få effekt.

Användning av MorEPA VeganDHA 250mg

Det rekommenderade dagliga intaget av MorEPA VeganDHA 250mg är 1 kapsel dagligen vid måltid. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. MorEPA VeganDHA bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Algolja DHA koncentrat (från Schizochytrium sp), fuktighetsbevarande medel: glycerol och karrageenan, modifierad majsSTÄRKELSE, naturlig apelsinarom, astaxantinkoncentrat (från Haematococcus pluvialis), emulgeringsmedel: kiseldioxid, antioxidationsmedel: blandning av rosmarin-och tokoferolrika extract (Miradoxan), surhetsregulator: natriumkarbonat.

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samaband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd
Omega-3-fettsyror250 mg
- varav DHA250 mg

mg = milligram

114892
Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen vid måltid.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter