Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Smart Fats 85% Omega-3, 60 kapslar

MorEPA
319 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med omega-3
  • Kallpressad och utan lösningsmedel
  • Innehåll av EPA & DHA
  • 85% EPA & DHA i en kapsel

MorEPA Smart Fats 85% Omega-3 – kosttillskott med omega-3

MorEPA Smart Fats 85% är ett kosttillskott som innehåller 85% EPA och DHA i varje kapsel. MorEPA Smartfats framställs helt utan kemiska lösningsmedel. Kosttillskottet MorEPA Smartfats innehåller också Miradoxan, som är en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som skyddar mot oxidation och gör att produkter behåller sin fräschör. Apelsinolja har även tillsats i kapslarna för att undvika eftersmak.

Användning av MorEPA Smart Fats 85% Omega-3

Det rekommenderade dagliga intaget av MorEPA Smart Fats 85% Omega-3 är 1 kapsel dagligen vid måltid. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. MorEPA Smart Fats 85% bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Koncentrerad FISKolja från djuphavsFISK (ansjovis, sardin och makrill), FISKgelatin, fukthetsbevarande medel: glycerol, apelsinolja, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt).

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samaband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd
Omega-3-fettsyror850 mg
- varav DHA130 mg
- varav EPA590 mg
- varav övriga omega-3-fettsyror130 mg

mg = milligram

841825
Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen vid måltid.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter