Fiskleverolja med citronsmak, 250ml

Möllers Tran
99 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med omega-3 & fettsyror
  • Frisk citronsmak
  • Innehåller vitamin A, D och E
  • Flytande kosttillskott

Möllers Tran Fiskleverolja med citronsmak – kosttillskott med omega-3 & fettsyror

Möllers Tran Fiskleverolja med citronsmak är ett kosttillskott med omega-3 och fettsyror. Det är ett flytande kosttillskott med fiskleverolja från norsk torsk. Omega-3 är en livsviktig fettsyra som vi måste tillföra via kosten och ett kosttillskott är ett alternativ för dig som sällan eller aldrig äter fet fisk. Fisken fångas utanför Lofoten eller Vesterålen där torsken har ett hållbart fiskebestånd. Möllers Tran fiskleverolja har en fräsch smak av citron och innehåller omega-3 samt vitamin A, D och E. Den flytande formen gör att det är enkelt att svälja.

Användning av Möllers Tran Fiskleverolja med citronsmak

Det rekommenderade dagliga intaget av Möllers Tran Fiskleverolja med citronsmak är 5 ml dagligen för vuxna. 2,5 ml för barn från 3 år. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Möllers Tran Fiskleverolja bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

FISKleverolja (tran), citronolja, vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).

Rekommenderad dos: 1 tsk (5ml) dagligen i samband med måltid.

1 tsk innehåller:

NäringsämneMängd
Omega-3-fettsyror1100 mg
- varav DHA600 mg
- varav EPA400 mg
NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin A250 µg31%
Vitamin D10 µg200%
Vitamin E10 mg83%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

586784
Behandlas du med blodförtunnande medel eller ska genomgå en operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda omega-3.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter