Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Maxosol, 30 tabletter

Maxosol
85 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Skyddar huden inifrån
  • Med vitaminer och mineraler
  • Ökat skydd i solen
  • Perfekt komplement till solcreme

Maxosol 60 tabletter - Förbered huden för solexponering

Maxosol är laddade med viktiga mineraler och vitaminer som är betydande för hudens välmående och hjälper dig att förbereda huden mot solexponering. Maxosol innehåller naturligt betakaroten, niacin, zink och biotin som alla hjälper till att bibehålla en normal hud och antioxidanter som hjälper till att skydda cellerna mot faktorer som exempelvis solljus. Hjälp till att förbereda huden och få en solkysst lyster och boost i samband med solexponering med Maxosol.

Användning av Maxosol 30 tabletter

Du kan äta Maxosol hela året runt och i synnerhet i samband med resor till varma, soliga länder. Det räcker om du tar en tablett om dagen men du bör påbörja intaget av Maxosol runt 10 veckor innan din planerade resa. Tänk dock på att Maxosol inte ersätter solkrämen man kan med fördel kombineras med en solkräm som passar din hudtyp.


Maxosol finns i flera varianter:
Maxosol 60 tabletter

Vitamin A (betakarotenmix (betakaroten från Blakeslea trispora, modifierad stärkelse, DL- a-tokoferol)), fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat), vitamin C (L-askorbinsyra), morotspulver, zinksulfat, vitamin E (DL-a-tokoferylacetat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), niacin (nikotinamid), selen (L-selenometionin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (etylcellulosa), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), lykopen, liponsyra, fyllnadsmedel (talk), D-biotin, ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

% av RDI*
Vitamin E 83%
Niacin 94%
Vitamin B6 357%
Biotin 300%
Vitamin C 69%
Zink 150%
Selen 136%
Per 1 tablett
Vitamin E 10 mg a-TE
Niacin 15 mg NE
Vitamin B6 5 mg
Biotin 150 µg
Vitamin C 55 mg
Zink 15 mg
Selen 75 µg
Betakaroten 15 mg
Lykopen 500 µg
Liponsyra 5 mg
841676
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen. Starta gärna ca 14 dagar före beräknad solexponering.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Betyg:
100% of 100

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR