YOPE – Gentle for Skin and Home

År 2015 grundade paret Karolina och Paweł varumärket YOPE med en vision som kom ur ett behov att påverka inte bara en målgrupp utan även deras egen familj. Paret såg en brist på naturliga produkter för personlig vård och hemvård till överkomliga priser. Karolina och Paweł satte sig ner för att skapa ett tillgängligt varumärke av naturliga kvalitetstvålar, krämer och hushållsprodukter.

YOPE är ett familje- och livsstilsvarumärke med ärliga värderingar, fokuserat på miljö, i överensstämmelse med den långsamma livsfilosofin. Dom skapar högkvalitativa naturliga tvålar, krämer, bad- och hårvårdsprodukter samt naturliga och effektiva hushållsprodukter. Alla YOPE-produkter är gjorda med upp till 99 % naturliga och minimalt bearbetade ingredienser. De är vackert designade med unikt distinkta dofter.

 

 

Drömmar och fantasi

Karolina är duons kreativa själ, utbildad i konst och får sin skaparanda från design, resor och mode. Hon är den intuitiva visionären som vägleder YOPEs varumärke och utveckling av nya produkter. Paweł övervakar företagets affärsverksamhet, men han har också visat sig vara en drömmare som kan nå och överträffa mål genom en kombination av hårt arbete och djärv fantasi.

“Vi hämtar vår inspiration från levande växter, världsresor, barndomsminnen och de fyra årstiderna. Vi översätter dem till högkvalitativa produkter med utarbetade, naturliga och effektiva formler, spännande, distinkta dofter och vacker, rolig, iögonfallande design. Våra produkter är vänliga mot människor, djur och miljön. Vi skapar dem av kärlek till naturen, barn och unik design, baserat på en positiv och balanserad livsstil.”

YOPEs värld förkroppsligar en estetik som är ren, fylld med varma färger, mjuka former och vänliga djurkaraktärer. Andan är unik, modig, lite excentrisk och alltid välkomnande. YOPE passar perfekt in i en rolig, modern och originell familj som värdesätter kvalitet, natur, miljö, och snygg design.

 

Missionen är att förse kunderna med produkter som är:

  • naturliga
  • vänliga mot miljön
  • unika
  • prisvärda
  • effektiva
  • ett nöje att använda och att ha hemma

 

“Vi vill att våra kunder ska njuta av vår värld och göra den till en del av sin egen.”