Egenskaper

Ekologisk Naturlig

Jojobaolja, 100ml ekologisk

Loelle
159 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Ekologisk jojobaolja
  • Mjukgörande
  • Doftfri

Loelle Jojobaolja, 100 ml – Ekologisk och kallpressad jojobaolja

Loelle Jojobaolja är en ekologisk och kallpressad jojobaolja av mycket hög kvalitet. Oljan är skyddande och mjukgörande samtidigt som den är fuktighetsbevarande och motverkar torrhet. Huden absorberar lätt jojobaoljan vilket minskar onödigt kladd. Jojobaoljan har även många användningsområden som exempelvis fuktgivare till ansikte såväl som kroppen, makeup-borttagning, mjukgörare till nagelbanden och hårinpackning.

Loelle Jojobaolja motverkar fet hud

Loelle Jojobaolja hjälper till att motverka hud och många som har problem med fet hud upplever att jojobaolja hjälper till att minska produktionen av talg och därtill balanserar kroppens naturliga talg-produktion. Att oljan kallpressas bidrar till att många av oljans naturliga näringsinnehåll bibehölls och blir då mycket näringsrik vilket hjälper till att återfukta huden på ett behagligt vis.

Användning av Loelle Jojobaolja, 30ml

Loelle Jojobaolja är en riktigt allt i allo-olja som du kan använda både till kroppen och håret.

Användning av Loelle Jojobaolja i håret:
Du använder jojobaoljan outspädd i håret för att motverka frissighet i längderna eller som en välgörande hårinpackning. Om du vill göra en hårinpackning gör du såhär:

  • Värm oljan en aning i händerna. Massera sedan in den i längderna, ner mot hårbotten.
  • Vira sedan en varm handduk runt håret. Låt verka i 20 minuter.
  • Tvätta ur håret. Om du har extra torr hårbotten kan du låta hårinpackningen sitta i under natten.


Användning av Loelle Jojobaolja på huden:
Du kan använda jojobaoljan outspädd i ansiktet och på kroppen och fyller då samma funktion som en dag- eller nattkräm och bodylotion. Men du kan också blanda ut den med din befintliga kräm. Loelle Jojobaolja fungerar också bra som en välgörande massageolja. Loelle Jojobaolja har även många andra användningsområden: smörj in torra läppar, spruckna nagelband och hälar eller i en egengjord ansiktsmask tillsammans med till exempel rörsocker.

100% ekologisk & kallpressad jojobaolja.
111197