Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri Vegan

Kelp-Alg, 100 tabletter

Lindroos
45 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med kelpalg
  • Innehåller jod
  • 1-2 tabletter om dagen

Lindroos Kelp-Alg – kosttillskott med kelpalg

Lindroos Kelp-Alg är ett kosttillskott som innehåller kelpalg. Algen Kelp som tillskottet produceras av innehåller jod. Jod är en mineral som bidrar till normal energiomsättning.

Användning av Lindroos Kelp-Alg

Rekommenderat dagligt intag av Lindroos Kelp-Alg är 1-2 tabletter. Denna dos bör ej överskridas. Tänk på att detta är ett kosttillskott. Ett kosttillskott kan aldrig ersätta en mångsidig kosthållning utan kan bara fungera som ett komplement.

Dikalciumfosfat (fyllnadsmedel), mikrokristallinisk cellulosa (fyllnadsmedel), modifierad STÄRKELSE (från potatis), pulver av knöltång (Ascophyllum nodosum), magnesiumsalt av fettsyror (fyllnadsmedel), vegetabilsik olja (härdad bomullsfröolja), kiseldioxid (klumpförebyggande medel).

Rekommenderad dos: 1-2 tabletter om dagen.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Jod85 µg57%

2 tabletter innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Jod170 µg113%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

605709
Rekommenderad dos: 1-2 tabletter dagligen.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter