Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Bioaktiv Spirulina, 200 tabletter

Lifestream
189 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med spirulina
  • Odlad under 100% ekologiska former
  • 6-18 tabletter om dagen

Lifestream Spirulina, 200 tabletter – kosttillskott med spirulina

Lifestream Spirulina är ett kosttillskott med spirulina. Spirulina är en mikroalg som är knappt synbar för ögat utan rötter, löv, frön, blommor eller frukter växer den i hundratals i en enda vattendroppe. Den spirulina som används i Lifestream Spirulina är odlad under 100% ekologiska former. Förpackningen med Lifestream Spirulina innehåller 200 tabletter.

Användning av Lifestream Spirulina

Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) är 6-18 tabletter, där du under den första veckan äter det lägre antalet, 6 tabletter, fördelat över dagen. Tänk på att inte överskrida den rekommenderade dosen. Lifestream Spirulina är ett kosttillskott och ersätter således inte en varierad och mångsidig kost. Förpackningen med Lifestream Spirulina bör förvaras utom räckhåll för barn.

Pulver av spirulina (Spirulina platensis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror). 1 tablett=500 mg.

Rekommenderad dos: 6-18 tabletter dagligen.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin K5,5 µg7%
Folsyra (Vitamin B9)5 µg3%
Järn0,47 mg3%
Kalcium2,2 mg0%
Kalium8,3 mg0%
Krom1,5 µg4%
Magnesium1,7 mg0%
Mangan0,02 mg1%
Molybden2 µg4%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

159103
Rekommenderad dos: 6-18 tabletter dagligen. För dig som tar spirulina för första gången, 6 tabletter dagligen under första veckan.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj