Magnesiumlotion, 150ml

Ancient Minerals
269 kr
Snart i lager Fri frakt vid köp från 599 kr Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Magnesiumtillskott via huden
  • Ekologisk kroppslotion
  • Bra vid träningsvärk
  • Avslappnande
  • Återfuktande för huden

Ancient Minerals Magnesiumlotion

Magnesiumlotion från Ancient Minerals är en ekologisk kroppslotion med magnesiumklorid i en krämig hudvårdande bas av ekologiska oljor. Den är parfym- och doftfri och passar även den känsligaste hud. Den är fri från skadliga konserveringsmedel och petrokemiska derivat. 

Magnesiumlotion är ett transdermalt magnesiumtillskott, speciellt framtaget för att förse kroppen med magnesium genom huden och därmed förbipassera matsmältningssystemet.Detta ger ett snabbt upptag in i cellerna och man blir inte lös i magen. Magnesium fungerar avslappnande på muskulatur och nerver och behövs för normal muskel- och nervfunktion. 

Magnesiumlotion innehåller högkoncentrerat och helt rent magnesiumklorid utvunnet från den fossila havsbädden Zechstein ca 2 km under marken i det som idag är Holland. Dessa djupa underjordiska avlagringar har legat orörda i 250 miljoner år och har inte utsatts för vår tids föroreningar. Krämen är rik på vegetabiliska oljor som jojoba, kokos och sheasmör och återfuktar utan att lämna en fet eller vaxig hinna på huden.

Användning av Ancient Minerals Magnesiumlotion

Magnesiumlotion innehåller 40 mg elementärt magnesium per pumptryckning (1ml). Tryck ut i handen och massera in i huden. 

Vatten, magnesiumklorid, ekologiskt vegetabiliskt glycerin, ekologisk jojobaolja, skvalen (oliv), cetearylolivat, sorbitanolivat, ekologisk kokosolja, glycerylstearat, cetylalkohol, ekologiskt sheasmör, xantangummi, mjölksyrat kokosnötsextrakt (ekologiskt), natrium hyaluronat

 
Lägsta pris 30 dagar 269 kr
 
 

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order