Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Kalcium + D-vitamin med apelsin & jordgubbsmak, 60 tuggisar

KidsZoo
129 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med kalcium och vitamin D
  • Tabletter med smak av apelsin och jordgubb
  • 2-3 tabletter om dagen
  • Barnsäkra lock

KidsZoo Kalcium+Vitamin D – Kosttillskott med kalcium och vitamin D

KidsZoo Kalcium+Vitamin D är ett kosttillskott med kalcium och vitamin D. KidsZoo Kalcium+Vitamin D är lättuggade tabletter med smak av apelsin och jordgubb. KidsZoo Kalcium+Vitamin D är lämpliga för barn från 2 år. Vitamin D är viktigt för barn att få i sig, i synnerhet barn som inte vistas utomhus, har en mörk hudfärg, barn som inte får berikade produkter eller som inte äter fisk.*

Användning av KidsZoo Kalcium+Vitamin D

Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av KidsZoo Kalcium+Vitamin D är 2-3 tabletter och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk dock på att KidsZoo Kalcium+Vitamin D är ett kosttillskott och som sådant ersätter det inte en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Förpackningen med KidsZoo Kalcium+Vitamin D bör förvaras utom räckhåll för barn.

*Källa:Livsmedelsverket

Socker, glukossirap, förtjockningsmedel (pektin), vatten, trikalciumfosfat, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat), naturliga färger (antocyaner, betakaroten), aromer (jordgubbe, apelsin), vitamin D3 (kolekalciferol), ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax).

Rekommenderad dos: 2-3 tabletter och den rekommenderade dosen bör inte överskridas.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D2,56 µg51%
Fosfor50 mg7%
Kalcium100 mg13%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

569418
Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en mångsidig, balanserad kost eller hälsosam livsstil. Skruva åt locket ordentligt så det blir barnsäkert.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj