Egenskaper

Glutenfri

Faceclear, 30 kapslar

Key Health
289 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med grönt te-extrakt
  • Tillverkat i Nya Zeeland
  • Endast en kapsel per dag
  • Endast en kapsel per dag

Key Health Faceclear – kosttillskott med grönt te-extrakt

Key Health Faceclear är ett kosttillskott med grönt te-extrakt. Key Health Faceclear innehåller även en patenterad form av laktoferrin, som är ett mjölkproteinkomplex. Key Health Faceclear är tillverkat i Nya Zeeland och produkten är GMO-fri.

Användning av Key Health Faceclear

Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Key Health Faceclear är 1 kapsel om dagen och bör inte överskridas. Den rekommenderade användningstiden för Key Health Faceclear är 8 veckor. Tänk på att Key Health Faceclear är ett kosttillskott och som sådant ersätter det inte en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Förpackningen med Key Health Faceclear bör förvaras utom räckhåll för barn.

Grönt te extrakt (Camellia sinensis), laktoferrin från komjölK, zinkmonometionin, askorbinsyra, selenometionin, nikotinamid, retinylpalmitat, riboflavin, kalciumpantotenat, tiaminhydroklorid, pyridoxinhydroklorid, kolekalciferol, cyanokobalamin, kapselskal: gelatin, färgämne: titandioxid.

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*

* Dagligt referensintag

113080
Faceclear kan användas av laktosintoleranta men inte av komjölksallergiker, gravida eller ammande.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter