Skönhet och vitalitet

Här hittar du populära kosttillskott från Octean. Vackert hår, friska naglar och spänstig hud med de populära Siliceaprodukterna. Glyc, för extra energi och vitalitet i alla åldrar. Och missa inte härliga Saframyl, en saffranprodukt för ett lättare sinne.


Original Silicea är ett naturligt kosttillskott som innehåller kisel samt näringsämnen så som zink, mangan, selen och biotin. Original Silicea togs fram för att kunna stärka sköra naglar och ge styrka och smidighet till håret och huden. Original Silicea innehåller inga konserveringsämnen och är ett helt naturligt kosttillskott.


De flesta av oss vill vara aktiva i alla åldrar och genom hela livet. Vad det innebär är individuellt och kan vara såväl att kunna gå i trappor som att träna flera gånger i veckan eller springa ett lopp. GLYC ledserie är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för bibehållen smidighet, rörlighet och energi! En serie speciellt framtagen för att du ska kunna behålla ett aktivt och rörligt liv oavsett vilken period i livet du befinner dig i!