Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Järn, 40 kapslar

Probi
189 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med järn
  • Innehåller vitamin C
  • Vegetabiliska kapslar

Probi Järn - kosttillskott med järn och vitamin C

Probi Järn är ett kosttillskott järn och vitamin C. Vitamin C är tillsatt för att det hjälper till att stärka upptaget av järn. Järn bidrar till normal energiomsättning, immunsystemets normala funktion och bidrar även till minskad trötthet och utmattning. Därtill innehåller tillskottet bakteriekulturen Lactobacillus Plantarum och folsyra

Användning av Probi Järn

Det rekommenderade dagliga intaget av Probi Järn är 1 kapsel om dagen som intas i samband med måltid. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Probi Järn bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Fyllnadsmedel (majsSTÄRKELSE, maltodestrin), Lactobacillus plantarum 299v (innehåller SOJA) kapsel (hydroxyprorylmetylcellulosa);järnfumarat, L-askorbinsyra, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid) ytbehandlingsmedel (etylcellulosa, cellulosapulver), folsyra.

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C12 mg15%
Folsyra (Vitamin B9)30 µg15%
Järn4,2 mg30%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

113301

 

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter