EMS salva, 50ml

Ion Silver
179 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Vårdar huden
  • Lättflytande och mjukgörande
  • Helt fri från parabener.

Mjukgörande salva med EMU-olja

Ion Silver EMS salva är en väldigt mjukgörande och vårdande salva som innehåller rogivande kamomill och lugnande eteriska oljor från lavendel. Därtill innehåller den EMU-olja, MSM och kolloidalt silver. Det en hudsalva som slätar ut huden och ger den fukten tillbaka. Att EMS salvan inte heller innehåller några parabener är ett stort plus.

Tre viktiga beståndsdelar

EMU-oljan kommer från en australiensisk strutsfågel och bär många likheter med fetter som finns naturligt i människans hud vilket gör att oljan lätt går in i huden. MSM som är en organisk svavelförening som finns naturligt i människokroppen som förbättrar tillverkningen av proteinen kollagen och keratin som används av kroppen för att stärka bland annat huden, naglarna och skelettet. Kolloidalt silver sägs bland annat vara bakteridödande. Kombinerat blir det Ion Silver EMS salva.

Emuolja, MSM, kolloidalt silver , allantoin, D-Pantenol, Squalene, kallpressad cocosnötolja, Glycerol, E-vitamin, C-vitamin, Ringblomma, Kamomill, Myrraharts och eteriska oljor från lavendel.
740944

 

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR