Egenskaper

Ekologisk Naturlig Vegan

Patch Kokosolja, 25 st ekologisk

Nutricare
Reducerat pris 71 kr Rek. pris 79 kr Du sparar 7.9 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Ekologiskt plåster
  • Berikad med kokosolja
  • 100% komposterbart & biologiskt nedbrytbart
  • Passar dig med känslig hud
  • Bambufiber som låter såret andas

Nutricare patch Kokosolja – plåster av ekologisk bambu

Nutricare Patch Kids Kokosolja är ett helt naturligt och allergivänligt plåster tillverkade av ekologisk bambu. Sårdynan på plåstret är berikad med kokosolja som innehåller rikligt med laurynsyra som är en fettsyra med antivirala, antimmikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper. Alltså ultimat för att lindra mindre skärsår, rivsår och även blåmärken. Plåsterna är helt naturliga, hyperallorgena och passar även för dig med känslig hud. Hela plåstret är tillverkad av 100% naturliga och ekologiskt certifierade komponenter inklusive ett patenterat hypoallergent häftämne (PSA pressure sensitive adhesive). Bambufibern som plåstret är tillverkat av låter såret andas samtidigt som det skyddar sårområdet från smuts och andra orenheter. Skyddsplasten består av biologiskt nedbrytbar plast och nedbrytbart papper. Nutricare Patch Kokosolja är förpackade i en kartong som är tillverkad av återvunnen kartong och helt kompostbar. Även plåstret är kompostbart och biologiskt nedbrytbart.

Använding av Nutricare Patch Kokosolja 

Rengör och torka ytan där du vill fästa plåstret. Nutricare patch Kokosolja är endast sterilt om skyddsplasten ej tas bort eller inte skadas. Byt plåster regelbundet för att läkningen ska gå fortare.

Ekologisk bambufiber, Kokosolja, Naturligt och hypoallergent häftämne (pressure sensitive adhesive), Naturligt färgämne.
117459