Boost 60 tabletter

Hårkontroll
299 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Hårkontroll Boost – kosttillskott för håret

Hårkontroll Boost är ett kosttillskott som innehåller det patenterade keratinet Cynatine® HNS som kombinerats med extra biotin och zink och bidrar till att håret inte ska tappa sina normala egenskaper. Därtill innehåller Hårkontroll Boost koppar som bidrar till hårets normala pigmentering. Hårkontroll Boost är en premiumprodukt som hjälper till att stärka hår, hud och naglar.

Användning av Hårkontroll Boost

Det rekommenderade dagliga intaget av Hårkontroll Boost är 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil.

Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, E468), keratin (Cynatine® HNS), zinkoxid, kopparsulfat, niacinamid (B3), pantotensyra (B5), vitamin B6, biotin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, titandioxid, polyetylenglykol), arom (vanilj), sötningsmedel (steviolglykosider).
% av RDI*
Keratin **
Zink 150 %
Koppar 165 %
Niacin 112 %
Pantotensyra 228 %
Vitamin B6 143 %
Biotin 60%
Per dagsdos (2 tabletter)
Keratin 500 mg
Zink 15 mg
Koppar 1 650 µg
Niacin 18 mg NE
Pantotensyra 13,7 mg
Vitamin B6 2 mg
Biotin 300 µg
577619

 

Rekommenderad dos: 2 tabletter dagligen vid måltid 
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR