Egenskaper

Ekologisk Glutenfri Vegetarisk

Certifieringar

EU-ekologisk

Mangoskivor torkade, 500g ekologisk

Happy Green
Reducerat pris 90 kr Rek. pris 129 kr Du sparar 38.7 kr
I Lager Fri frakt vid köp från 300kr Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Ekologisk Glutenfri Vegetarisk

Certifieringar

EU-ekologisk
  • Ekologiska mangoskivor
  • Torkade
  • Naturligt söta

Happy Green Mangoskivor Torkade – Ekologiska mangoskivor

Tropiska känslor, söta smaksensationer! Få smaker får väl en att drömma sig bort till varmare breddgrader som just mango. Denna söta, mumsiga frukt finns nu att få hos Happy Green oavsett om solen skiner eller om det är en grå dag i januari i form av varsamt torkade skivor av mango. Happy Greens ekologiska mangoskivor framställs ur ekologiskt odlade mangofrukter. Efter att de omsorgsfullt blivit plockade skivas de fint för att därefter torkas. Resultatet av denna process blir dessa söta och syrliga mangoskivor med härlig, fast konsistens.

Användning av Happy Green Mangoskivor Torkade

Dessa naturligt söta och smått syrliga mangoskivor är fantastiskt goda att snacksa på som de är eller att strö över frukostgröten eller blanda i en fruktsallad. De funkar även fint i olika typer av maträtter för en söt och härlig touch. Testa till exempel att strimla och toppa en härlig sallad med dessa mangoskivor för en spännande smaksensation! Är du lite av en hemmabagare kan vi tipsa om att dessa skivor även är smarriga att tillsätta i bröddegar och likaså i olika bakverk och desserter.

Mangoskivor torkade*. *=ekologisk ingrediens. Kan innehålla spår av GLUTEN, SOJABÖNOR, SESAMFRÖN, JORDNÖTTER och andra NÖTTER. Förvaras i rumstemperatur, undvik solljus.
NäringsvärdePer 100 gPer förpackning (500 g)
Energi1226 kJ6130 kJ
Energi293 kcal1465 kcal
Fett2,2 g11 g
- varav mättat fett0,5 g2,5 g
Kolhydrater64,2 g321 g
- varav sockerarter59,9 g299,5 g
Fibrer *8,4 g42 g
Protein3 g15 g
Salt0,04 g0,2 g