Egenskaper

Ekologisk Naturlig

Yoga Bolster Kapok Cool Grey, ekologisk

Cocoon Company
639 kr
I Lager Fri frakt vid köp från 300kr Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Ekologisk Naturlig
  • Ett ekologiskt & veganskt bolster
  • Fyllt med naturfibern Kapok
  • Allergivänligt
  • Fritt från kemikalier & bekämpningsmedel
  • 100% naturlig

Cocoon Company Yoga Bolster Kapok Warm Grey – Ett ekologiskt & veganskt bolster

Cocoon Company Yoga Bolster Kapok Warm Grey är ett miljövänligt yoga bolster. Den är fylld med kapokfiber och har ett överdrag i ekologisk bomull. Kudden har ett diskret handtag och är lätt att bära. Cocoon Company Yoga Bolster Kapok passar bra till sittande och liggande yogaövningar samt meditation.

Mått
61 x 23 cm.

Skötsel av Cocoon Company Yoga Bolster Kapok Warm Grey

Det är viktigt att du känner till hur du ska ta hand om och tvätta ditt naturfibertäcke och din naturfiberkudde för att bevara deras egenskaper på bästa möjliga sätt och så att de håller så länge som möjligt. Om du tar väl hand om dina naturprodukter kan du ha glädje av dem i många år. För att kvaliteten och naturfiberns egenskaper ska bevaras, rekommenderar vi att du bara tvättar din naturprodukt om det är absolut nödvändigt.

Vädra din kapokprodukt så att den håller formen och för att säkerställa ett bra sovklimat. Fläcktvätta produkten om det uppstår mindre fläckar. Maskintvätta endast om det är nödvändigt, i 40 grader och i max 60 grader. Blötlägg inte din kapokprodukt eftersom det förstör fibrerna. Använd ullbollar när du torktumlar din kapokprodukt för att få den torr snabbare och förhindra att fibrerna trasslar ihop sig. Tvätta gärna din kapokprodukt med ett skonsamt tvättmedel utan kemikalier och använd inte sköljmedel.

Om Kapok

Kapok är en silkeslen naturfiber som kommer ifrån frökapseln på kapokträdet Ceiba pentranda. Sovprodukter med kapok är bland det bästa en dammallergiker kan välja. Kapokfibern innehåller nämligen ett naturligt bitterämne som bakterier och dammkvalster inte kan överleva i. Kapok plockas, sys och stoppas för hand och är en stor inkomstkälla för lokalbefolkningen i området där träden växer. Eftersom att Kapok inte kommer från odlingar utan från vilt växande träd, bevaras den tropiska regnskogen.