Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri Vegetarisk

Zink, 25mg / 150 tabletter

Skip
69 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri Vegetarisk
  • Kosttillskott med zink
  • 1 tablett dagligen
  • 1 tablett dagligen

Skip Zink 25 mg - Kosttillskott med zink

Skip Zink 25 mg är ett kosttillskott berikat med zink. Mineralen som är nödvändig för att kroppen ska fungera och må bra. Zink bidrar till att bibehålla normal hud, hår och naglar men också för att bibehålla normal benstomme, skydda cellerna mot oxidativ stress och bibehålla immunsystemets normala funktion.

Användning av Skip Zink 25 mg

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Skip Zink 25 mg är 1 tablett som tas i samband med måltid eller med ett stort glas vatten. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Skip Zink 25 mg förvaras utom räckhåll för barn.

Fyllnadsmedel (di kalsiumfosfat, mikrokristallin cellulosa, stearinsyra), zinksulfat. Jästbell. Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyra, talk).

Rekommenderad dos: 1 tablett per dag i samband med måltid.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Zink25 mg250%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

643114
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen vid måltid.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter