Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Zink, 90 tabletter

Naturens Apotek
Reducerat pris 43 kr Rek. pris 45 kr Du sparar 2.25 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med zink
  • 1 tablett om dagen
  • Producerad i Sverige

Naturens Apotek Zink – kosttillskott med zink

Naturens Apotek Zink är ett kosttillskott som innehåller. Zink är ett livsnödvändigt mineral* som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och immunförsvarets normala funktion. Zink bidrar även till att bibehålla normalt hår, hud, naglar, benstomme och syn. Därtill bidrar zink till normal omsättning av fettsyror och vitamin a. Zink-brist är relativ ovanligt i Sverige* men om du misstänker att du lider brist på zink är ett kosttillskott som Naturens Apotek Zink en källa till att få i sig zink.
Naturens Apotek Zink är producerad i Sverige.

Användning av Naturens Apotek Zink

Det rekommenderade dagliga intaget av Naturens Apotek Zink är 1 tablett som du sköljer ner med ett glas vatten. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Du förvarar din förpackning av Naturens Apotek Zink i rumstemperatur men inte i direkt solljus.

* Källa: Livsmedelsverket

Zinkglukonat, fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat, cellulosa, magnesiumsalt av fettsyror), modifierad STÄRKELSE av potatis, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Rekommenderad dos: 1 tablett som du sköljer ner med ett glas vatten.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Zink25 mg250%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

512145
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.