Egenskaper

Glutenfri Laktosfri

Magnesium, 250ml

Salus
99 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Laktosfri
  • Kosttillskott med magnesium
  • 20 ml dagligen
  • Med smak av honung och örter

Salus Magnesium - Kosttillskott med magnesium

Salus Magnesium är ett kosttillskott berikat magnesium, som är en av kroppens viktiga mineraler. Magnesium har många goda egenskaper för kroppen och bidrar bland annat med en normal muskelfunktion, normal energiomsättning och normal psykologisk funktion. Saluns Magnesium är i flytande form med en god smak av honung, örter och fruktjuice.

Användning av Saluns Magnesium

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Saluns Magnesium är 20 ml för en vuxen. För barn mellan 4-12 år är den dagliga rekommendationen 10 ml dagligen. Mått medföljer i förpackningen. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil.

Blandning av fruktsaftkoncentrat (vatten, ananas, päron, mango, aprikos, druva, carob-extrakt, äpple citron), vattenextrakt av följande örter (kamomillblomma, fänkålfrö, pomeransskal, morot, spenat), magnesiumglukonat, honung, magnesiumcitrat, naturligt aromämne.

Rekommenderad dos: Vuxna: 20 ml (2 skopor) dagligen, Barn och ungdomar: (4-12år) 10 ml (1 skopa) dagligen.

1 skopa innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Magnesium125 mg33%

2 skopor innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Magnesium250 mg67%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

115276
Rekommenderad dos: Vuxna: och ungdomar från 12 år: 20 ml dagligen. Barn 4-12 år: 10 ml dagligen. Mått medföljer i förpackningen. Öppnad flaska är hållbar 4 veckor i kylskåp.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter