Egenskaper

Vegan

Magnesium Synergi, 180 kapslar

Alpha Plus
325 kr
I Lager Fri frakt vid köp från 300kr Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Vegan
  • Kosttillskott med magnesnium
  • Vegansk
  • 1 tablett dagligen

Alpha Plus Magnesium Synergi – kosttillskott med magnesium

Alpha Plus Magnesium Synergi är ett kosttillskott med magnesium. Tillskottet är även förstärkt med B6-vitamin som är en synergist till magnesium och bidrar till en normal energiomsättning. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och hjälper till att bibehålla kroppens normala benstomme.

Användning av Alpha Plus Magnesium Synergi

Rekommenderad daglig dos av Alpha Plus Magnesium Synergi är 1 tablett. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost.

Magnesium (magnesiumbisglycinat, magnesiumoxid, magnesiumcitrat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), B6-vitamin (pyridoxal-5’-fosfat). Kapsel (vegetabilisk cellulosa). En kapsel Magnesium Synergi ger dig 245 mg rent elementalt magnesium, vilket erhålls ur följande magnesiumråvaror: 330 mg magnesiumbisglycinat (obuffrad), 320 mg magnesiumoxid och 133 mg magnesiumcitrat.

Rekommenderad dos: 1 kapsel per dag i samband med måltid

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin B62 mg143%
Magnesium245 mg65%

innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*

* Dagligt referensintag

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.