Egenskaper

Glutenfri Laktosfri Mjölkfri Sojafri Sockerfri Vegan GMO-fri

Astaxanthin, 60 kapslar

Great Earth
199 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med astaxanthin
  • Från algen Haematococcus pluvialis
  • 1 kapsel om dagen

Great Earth Astaxanthin – kosttillskott med astaxanthin

Great Earth Astaxanthin är ett kosttillskott med astaxanthin. Det astaxanthin som används i kosttillskottet från Great Earth är naturligt och kommer från algen Haematococcus pluvialis. Astaxanthin är en antioxidant och karotenoid och är det ämne som ger den rosa färgen åt bland annat lax, räkor och flamingos. Great Earth Astaxanthin innehåller inget lösningsmedel och en förpackning innehåller 60 kapslar.

Användning av Great Earth Astaxanthin

Det rekommenderade dagliga intaget av Great Earth Astaxanthin 1 kapsel om dagen som tas i samband med måltid. Det rekommenderade intaget bör inte överskridas. Great Earth Astaxanthin är ett kosttillskott och som sådant ersätter det inte en varierad och mångsidig kosthållning eller en hälsosam livsstil.

Riskliolja, astaxanthin (från algen Haematococcus pluvialis), antioxidationsmedel (alfa-tokoferol), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*

* Dagligt referensintag

117511

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.


Populära produkter