Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

B.3 250mg, 75 tabletter

Skip
99 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med vitamin B3
  • Tillverkade i Sverige
  • 1 tablett dagligen
  • Bidrar till normala slemhinnor/hud
  • Minskar trötthet och utmattning

Skip B.3 - Kosttillskott med vitamin B3

Skip B.3 250 MG är ett kosttillskott berikat med Vitamin B3, även kallat niacin. Vitamin B3 bidrar till att bibehålla nervsystemets och slemhinnornas normala funktion. Dessutom bidrar vitamin B3 till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B3 finns naturligt i animaliska livsmedel, som mjölk, kött, fågel, fisk och ägg.

Användning av Skip B.3 250 MG

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Skip B.3 250 MG är 1 tablett som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Skip B.3 250 MG förvaras utom räckhåll för barn.

Fyllnadsmedel: (Mikrokristallinisk cellulosa, stearinsyra, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), nikotinamid 240 mg, nikotinsyra 10 mg, ytbehandlingsmedel: (magnesiumsalter av fettsyra).

Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen vid måltid.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Niacin (Vitamin B3)250 mg1563%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

640045
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen vid måltid. Börja inte med en hel tablett, utan tag 1/4 till en 1/2. Denna mängd av nikotinsyra kan ge hudrodnad för känsliga personer.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter