Egenskaper

Glutenfri Laktosfri Sojafri Sockerfri Vegan GMO-fri

Vitamin B12 1000 μg, 60 kapslar

Great Earth
109 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med vitamin B12
  • Bidrar till att bibehålla immunförsvarets normala funktion
  • 1 tablett dagligen

Great Earth Vitamin B12 1000 μg – Kosttillskott med vitamin B12

Great Earth Vitamin B12 är ett kosttillskott boostat med Vitamin B12. Dessa kapslarna innehåller vitamin B12 i form av metylkobalamin, vilket är en lättupptaglig form av B12. Vitamin B12 är en vitamin som förekommer endast i animaliska livsmedel och är därför extra viktig för dig som äter en vegetarisk- eller vegankost. Greath Earth Vitamin B12 bidrar till immunsystemets normala funktion, minskat trötthet och utmattning och är en viktig roll för kroppens celldelningsprocess.

Användning av Great Earth Vitamin B12 1000 μg

Det rekommenderade dagliga intaget av Great Earth Vitamin B12 är 1 tablett dagligen som intas i samband med måltid. Det rekommenderade intaget bör inte överskridas. Great Earth Vitamin B12 är ett kosttillskott och ersätter inte en varierad och mångsidig kosthållning eller en hälsosam livsstil.

Fyllnadsmedel (rispulver), klumpförebyggande medel (veg. magnesiumsalt av fettsyror), vitamin B12 (metylkobalamin), kapsel (vegetabilisk cellulosa).

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin B121000 µg40000%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

117544
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter