Egenskaper

Vegan

Turmeric Gurkmeja Root Extract, 60 kapslar

Solgar
299 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med gurkmeja
  • Gurkmejaextrakt med hög halt av curcumin
  • För dig som föredrar kapsel

Solgar Turmeric Root Extract – kosttillskott med gurkmeja

Solgar Turmeric Root Extract är ett kosttillskott som innehåller en hög halt av det antioxidanta ämnet curcumin som det gjorts mycket spännande forskning kring under senare tid. Solgar Turmeric Root Extract är framförallt för dig som föredrar att ta kapslar istället för det beska gurkmejapulvret eller färsk gurkmejarot.

Användning av Solgar Turmeric Root Gurkmeja Extract

Den rekommenderade dagliga dosen är 1-3 kapslar dagligen. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Solgar Turmeric Root Gurkmeja Extract bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Gurkmeja (rotextrakt), (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel(mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), antioxidationsmedel (betakaroten, askorbinsyra).

Per 1-3 kapslar
Standardiserad Gurkmeja-rot extrakt372-1116 mg
Curcuminoider400-1200 mg
117098
1-3 kapslar dagligen i samband med måltid.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR