Egenskaper

Ekologisk Vegan

Certifieringar

EU-ekologisk

Järnkomplex, 60 kapslar ekologisk

Royal Green
199 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med järn
  • Innehåller 5 örter och växter
  • Ekologiskt certifierad
  • 100% vegan

Royal Green Järnkomplex - kosttillskott med järn

Royal Green Järnkomplex är ett kosttillskott med järn. Det är ekologiskt certifierat, framtaget genom en kombination av brännässla, aloe vera, gurkmeja, ingefära och svartpeppar. Järn bidrar till immunförsvarets normala funktion och en normal energiomsättning.

Användning av Royal Green Järnkomplex

Den rekommenderade dagliga intaget av Royal Green Järnkomplex är 1 kapsel som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.

Currybladextrakt* (Murraya koenigii), kapsel: HPMC, brännässla* (Urtica dioica), amlaextrakt (Emblica offinalis), aloe vera*, talk, silkondioxid, gurkmeja* (Curcuma longa), ingefära* (Zingiber officinale), svartpeppar (Piper nigrum). *Ekologisk ingrediens

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Järn7,5 mg54%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

115795

 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.


Populära produkter