Egenskaper

Vegan

Husk Mage Fiber + Mjölksyrabakterier 28 kapslar

Orkla Care
159 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med mjölksyrebakterier
  • 100% psylliumfröskal
  • mjölksyrabakterier och inulin
  • Portionsförpackade

Orkla Care Husk Mage Fiber kapslar - kosttillskott med mjölksyrabakterier

Orkla Care Husk Mage är ett kosttillskott med en kombination av psylliumfibrer, mjölksyrabakterier och inulin. Husk Mage Fiber kapslar innehåller även inulin som bidrar till normal tarmfunktion. Orkla Care Husk Mage är skonsam mot magen och har en neutral smak.

Användning av Orkla Care Husk Mage Fiber med mjölksyrabakterier

Den neutrala smaken gör pulvret lätt att blanda i vatten, juice eller smoothies. Öppna portionspåsen och blanda ner pulvret i valfri vätska. Kan med fördel även strös över yoghurt eller fil. Tips! Kosttillskotten är förpackat i portionspåsar som är enkla att ta med sig!

Psylliumfröskal ( Plantago ovata Forssk.), fibrer från cikoriarot (inulin), mjölksyrabakterier (Bifidobacterium lactis BL-2 och Lactobacillus acidophilus LH5). Kan innehplla spår av sesamfrö och senap.
116405
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter