Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Lactiplus Travel 30k

LactiPlus
159 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med mjälksyrebakterier
  • 4 miljarder mjölksyrebakterier från 3 olika stammar
  • 1 kapsel om dagen
  • Praktisk travel pack

Lactiplus Travel – kosttillskott med mjölksyrebakterier

Lactiplus Travel är ett kosttillskott som innehåller 4 miljarder mjölksyrebakterier. Mjölksyrebakterierna i LactoPlus Travel kommer från 3 olika stammar och 2 olika släkten som kombinerats med 1 miljard CFU av mjölksyrajästen Saccharomyces Boulardii.

Användning av LactiPlus Travel

Det rekommenderade dagliga intaget av LactiPlus Travel är 1 kapsel som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. LactiPlus Travel är ett kosttillskott och ersätter således inte en hälsosam livsstil eller en varierad och mångsidig kost. Förpackningen med LactiPlus Travel bör förvaras utom räckhåll för barn.

PotatisSTÄRKELSE, vegetabilisk kapsel: hydroxipropylmetylcellulosa, MJÖLKsyrajäst: Saccharomyces boulardii, levande MJÖLKsyrabakterier: Bifidobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus helveticus Rosell-52, färgämne: titandioxid, klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, antioxidationsmedel: askorbinsyra.
116081
Förvaras i rumstemperatur eller i kyl och utom räckhåll för små barn. Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter