Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Immunsystem 120 kapslar

Pikasol
159 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med D-vitamin och omega-3
  • Mindre kapsel – lätt att svälja
  • Mindre kapsel, lätt att svälja

Pikasol Immunsystem – omega-3 och D-vitamin i samma kapsel

Pikasol har här utvecklat ett kosttillskott med omega-3 och D-vitamin kombinerat i små kapslar som är lätta att svälja. Pikasol Immunsystem innehåller högkoncentrerad omega-3 från fisk som fiskats på öppet hav – inte från fiskodling.

Användning av Pikasol Immunförsvar

D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion. Omega-3 fettsyror bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten på hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Du får i dig mer än 250 mg EPA och DHA om du följer den rekommenderade dagliga dosen 3 kapslar för vuxna. Tänk på att Pikasol Immunsystem är ett kosttillskott och kosttillskott ersätter inte en balanserad och mångsidig kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn. Behandlas du med blodförtunnande medel eller ska genomgå operation, konsultera din läkare innan du börjar använda Omega-3.

FISKoljekoncentrat (triglycerider), gelatin (bovin), konsistensmedel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt), vitamin D (kolekalciferol).

Rekommenderad dos: 3 kapslar dagligen med mat eller dryck.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D6,7 µg133%
Omega-3 fettsyror342 mg
- varav EPA172 mg
- varav DHA113 mg

3 kapslar innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D20 µg400%
Omega-3 fettsyror1025 mg
- varav EPA515 mg
- varav DHA340 mg

* Dagligt referensintag

mg = milligram

µg = mikrogram

586933
Behandlas du med blodförtunnande medel ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar äta omega-3. Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ til varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter