Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Omega-3 MorDHA, 60 kapslar

MorEPA
319 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med DHA
  • Kallpressad
  • 80% DHA i en kapsel
  • För gravida och ammande

MorEPA Omega-3 MorDHA – kosttillskott med DHA

MorEPA Omega-3 MorDHA är ett kosttillskott som innehåller fettsyran DHA. MorDHA är kallpressad utan upphettning eller lösningsmedel. Alla MorEPA-produkter är kallpressade och de är helt ensamma om att använda den unika tillverkningsmetoden, superkritisk CO2 (koldioxid) extraktion. I alla MorEPA-produkter har man koncentration av de viktiga fettsyrorna EPA och DHA.

Användning av MorEPA Omega-3 MorDHA

Det rekommenderade dagliga intaget av MorEPA Omega-3 MorDHA är 1 kapsel dagligen vid måltid.Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. MorDHA bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Koncentrerad FISKolja från djuphavsFISK (ansjovis, sardin och makrill), FISKgelatin, fukthetsbevarande medel: glycerol, citronolja, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt).

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd
Omega-3-fettsyror640 mg
- varav DHA480 mg
- varav EPA104 mg
- varav övriga omega-3-fettsyror56 mg

mg = milligram

841783
Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen vid måltid.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter