Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Derma One 60 tabletter

Imedeen
449 kr
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med C-vitamin och zink
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning
  • Zink bidrar till att bibehålla normal hud

Imedeen Derma One – Kosttillskott med C-vitamin och zink

Imedeen Derma One är ett kosttillskott som innehåller vitamin C, zink och Marine Complex. Marine Complex är ett fiskextrakt med proteiner som påminner om de proteiner som finns i människokroppen. Imedeen Derma One är ett kosttillskott som bygger upp huden inifrån då vitamin C bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion medan zink bidrar till att bibehålla normal hud.

Användning av Imedeen Derma One

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Imedeen Derma One är 2 kapslar som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Imedeen Derma One förvaras svalt och utom räckhåll för barn.

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), FISKextrakt, majsSTÄRKELSE, askorbinsyra (vit C), klumpförebyggande medel (kalciumglukonat, kiseldioxid), zinkglukonat, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Rekommenderad dos: 2 tabletter om dagen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C30 mg38%
Zink2 mg20%

2 kapslar innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C60 mg75%
Zink4 mg40%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

114290
Rekommenderad dos: 2 kapslar dagligen vid måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.


Populära produkter