Egenskaper

Glutenfri Laktosfri Sojafri Sockerfri Vegan GMO-fri

Coenzyme Q10 120 mg, 50 kapslar

Great Earth
259 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med Q10
  • Innehåller även vitamin C och B12
  • 1 kapsel om dagen

Great Earth Coenzyme Q10 120 mg – Kosttillskott med Q10

Great Earth Coenzyme Q1 är ett kosttillskott som är berikat med det vitaminliknande ämnet Q10. Q10 är ett coenzyme som naturligt finns i vår kropp men med åldern minskar förmågan att själva kunna producera detta ämne. Greath Earth Coenzyme Q10 innehåller också andra vitaminer som vitamin C och Vitamin B12 som minskar trötthet men också Vitamin E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Användning av Great Earth Coenzyme Q10 120 mg

Det rekommenderade dagliga intaget av Great Earth Coenzyme Q10 är 1 kapsel om dagen som intas i samband med måltid. Det rekommenderade intaget bör inte överskridas. Great Earth Coenzyme Q10 är ett kosttillskott och ersätter inte en varierad och mångsidig kosthållning eller en hälsosam livsstil.

Ekologisk extra jungfruolivolja, coenzym Q10 (ubikinon), vitamin C (askorbinsyra), ytbehandlingsmedel (kandelillavax), svartpepparextrakt (Piper nigrum), vitamin E (d-alfatokoferylacetat), Lselenometionin, vitamin B12 (metylkobalamin), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa med klorofyll).

Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin B122 µg80%
Vitamin C80 mg100%
Vitamin E5 mg42%
Selen55 µg100%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

117554
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter