Egenskaper

Ekologisk Glutenfri Vegan

Wholistic Ashwagandha 60 kapslar

Pukka
299 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med Ashwagandha
  • Omsorgsfullt utvalda råvaror
  • Innehåller Spirulina och Ingefära

Pukka Wholistic Ashwagandha - kosttillskott med ashwagandha

Pukka Wholistic Ashwagandha är ett kosttillskott med ashwagandha. Pukka Wholistic Ashwagandha innehåller ekologiska och hållbara råvaror som Ashwagandha, Ingefära och Spirulina.

Användning av Pukka Wholistic Ashwagandha

Det rekommenderade dagliga intaget av Pukka Wholistic Ashwagandha är 2 kapslar om dagen som intas i samband med måltid. Tänk på att det rekommenderade dagliga intaget inte överskridas och att ett kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Pukka Wholistic Ashwagandha bör förvaras utom räckhåll för barn och är du gravid, ammande eller äter blodförtunnande läkemedel bör du rådfråga din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Ashwagandharot* 63%, holistiskt extrakt av ashwagandharot*^ 30%, Seagreens (arktiskt färskt sjögräs)*, ingefära*,spirulina*, vegetabilisk cellulosakapsel (hydroxypropylmetylcellulosa).* = Ekologisk ^ = Innehåller icke-ekologiskt klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
Per dagsdos (4 kapslar)
Ashwagandha 2400 mg
115848
Sök professionell rådgivning innan användning under graviditet.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR