Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Skelett Plus, 120 kapslar

Alpha Plus
233 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med K-vitamin, D-vitamin och kalcium
  • K-vitamin bidrar till en normal benstomme
  • Två kapslar om dagen, vid ett eller två tillfällen

Alpha Plus Skelett Plus – Kosttillskott med K-vitamin, D-vitamin och kalcium

Alpha Plus Skelett Plus är ett kosttillskott som innehåller K-vitamin, D-vitamin och kalcium. K-vitamin bidrar till att bibehålla en normal benstomme medan D-vitamin bidrar till normalt upptag av kalcium och fosfor. Kalcium i sin tur behövs för att bibehålla en normal benstomme och normala tänder.

Användning av Alpha Plus Skelett Plus

Den rekommenderade dosen av Alpha Plus Skelett Plus är två kapslar, en till två gånger om dagen. Kapslarna tas med fördel tillsammans med mat, eller vid sänggående. Tänk på att kosttillskott aldrig ersätter en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Magnesium (magnesiumbisglycinat), kalcium (kalciumbisglycinat), magnesium (magnesiumtaurat), kalcium (kalciumcitrat), bambuextrakt (Bambusa vulgaris, 75% kisel), K2-vitamin (MK-7, menakinon), bor (natriumborat), D3-vitamin (kolekalciferol). Kapsel (vegetabilisk cellulosa).
Per 2 kapslar
D3-vitamin 8 mg
K2-vitamin 10 mg
Kalcium 100 mg
Magnesium 100 mg
Bor 0,5 mg
Bambuextrakt 5,4 mg
% DRI
D3-vitamin 160
K2-vitamin 13
Kalcium 13
Magnesium 27
Bor *
Bambuextrakt *
115474
Rekommenderad dos: 2 kapslar 1-3 gånger dagligen vid måltid eller vid läggdags.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Populära produkter