Alla tänker vi väl, både nu och då, att vi vill ha ett bländvitt leende men att vi istället har kaffefläckständer som gör tänderna beigegulvita. Not very nice at all. Därför blev vi glada när vi hittade Warpaint. Ett naturligt tandblekningspulver som du kan använda hemma.

Pulvret görs på aktivt kol från kokosnötsskal. En kalasbra ingrediens som suddar bort dina missfärgningar och rengör tänderna utan att skada emaljen. Och om du tycker att det låter to good to be true kan vi även glädja dig med att Warpaint lämnar dig med en fräsch andedräkt eftersom pulvret innehåller apelsinskal, papparmynta och citronmyrten. Wooho!

Så använder du Warpaint

• Blöt din tandborste med vatten. Doppa den därefter i pulvret tills önskad mängd är uppnådd. Tänk på att inte ta för mycket.

• Borsta tänderna i minst två minuter. Men inte för hårt, då riskerar du att få små sår i tandköttet. Och det gör skitont.

• Efter borstningen sköljer du munnen med massor vatten. Alltså massor, annars kommer du se helt svart ut i käften. Och tandlös. Raka motsatsen till ett bländvitt leende.

• Du är klar och redo att ta dig an dagen med ett stort leende på läpparna.

Bild på tandborste som doppas i en skål med vatten.

Så ofta ska du använda Warpaint

Använd tandblekningspulvret en gång om dagen de första två veckorna. Därefter kan du trappa ner till en gång var tredje dag. Men! Eftersom pulvret bara innehåller naturliga ingredienser som är snälla mot tänderna är det inte skadligt att använda varje dag om du önskar det.

Tre tips från oss

1. Försök hålla munnen stängd när du borstar tänderna med Warpaint. Annars riskerar du att få svart pulver i halva badrummet.

2. Investera i en extra tandborste eftersom att tandborsten du använder kommer att färgas av pulvret.

3. Ha tålamod! Warpaint är ingen mirakelprodukt som ger dig ett Hollywood-smile efter första borstningen. Var noga med att använda produkten flera dagar i rad. Först då kommer du kunna njuta av the smile that you deserve!

Bild på tjej som borstar tänderna i en spegel.