Egenskaper

Glutenfri Laktosfri Sojafri Sockerfri GMO-fri

Järn Komplex, 100 tabletter

Great Earth
109 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med järn
  • Bidrar till normal syretransport i kroppen
  • 1 tablett dagligen

Great Earth Järn Komplex – kosttillskott med järn

Great Earth Järn Komplex är ett kosttillskott berikat med järn. Det bidrar bland annat till en normal syretransport i kroppen, normal bildning av röda blodkroppar och till att immunsystemets funktion fungerar normalt. Järn kan också bidra till att minska trötthet och utmattning. Förutom järn innehåller Great Earth Järn Komplex vitamin C, B12 och folsyra och lämpar sig framförallt till kvinnor i fertil ålder.

Användning av Great Earth Järn Komplex

Det rekommenderade dagliga intaget av Great Earth Järn Komplex är 1 tablett dagligen som intas i samband med måltid. Det rekommenderade intaget bör inte överskridas. Great Earth Järn Komplex är ett kosttillskott och ersätter inte en varierad och mångsidig kosthållning eller en hälsosam livsstil.

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa), järnfumarat, vitamin C (askorbinsyra), nyponextrakt (Rosa canina), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg.magnesiumsalt av fettsyror), järncitrat, järnglukonat, järnbisglycinat, stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), kopparglukonat, folsyra (pterolymonoglutaminsyra), vitamin B12 (cyanokobalamin), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen i samband med måltid

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin B1212,5 µg500%
Vitamin C50 mg63%
Folsyra (Vitamin B9)200 µg100%
Järn25 mg179%
Koppar1 mg100%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

118456