Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Glyc Boost, 60 tabletter

Glyc
Reducerat pris 135 kr Rek. pris 269 kr Du sparar 134.5 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri
  • Kosttillskott med grönläppad mussla
  • Innehåller zink, vitamin C, nypon och gurkmeja
  • 2 tabletter om dagen

Glyc Boost – Kosttillskott med grönläppad mussla

Glyc Boost, 60 tabletter, är ett kosttillskott med grönläppad mussla, nypon, gurkmeja, zink och vitamin C. Den grönläppade musslan som används i Glyc Boost har ett naturligt innehåll av glykosamingoglykaner (GAG) och omega-3-fettsyrorna EPA, ETA och DHA. Nypon innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens normala funktion och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme. Förpackningen med Glyc Boost innehåller 60 tabletter.

Användning av Glyc Boost

Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Glyc Boost är 2 tabletter om dagen. Under de första 2-6 veckorna kan behovet ökas till 4 tabletter om dagen. Du kan svälja tabletten hel, dela eller krossa den. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Glyc Boost är ett kosttillskott och ersätter inte en varierad och mångsidig kost eller hälsosam livsstil. Förpackningen med Glyc Boost bör förvaras utom räckhåll för barn.

Kort Datum: 2019-10-31

Fyllnadsmedel (isomalt, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalt av fettsyror, karboximetylcellulosa, talk, stearinsyra), pulver av grönläppad mussla (BLÖTDJUR), nyponextrakt (Rosea canina),gurkmeja- extrakt (Curcuma longa), ytbehandlingsmedel (etylcelllulosa, karnaubavax), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin C (askorbinsyra), zink (zinksulfat), svartpepparextrakt (pipernigrum).

Rekommenderad dos: 2 tabletter om dagen.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C10 mg13%
Zink1,25 mg13%

2 tabletter innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin C20 mg25%
Zink2,5 mg25%

* Dagligt referensintag

mg = milligram

115627
Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter