Gå ner i vikt

Gå ner i vikt

Har du dragit på dig en del extrakilon under våren? Här tipsar vi dig om hur du kan tappa kilon och gå ner i vikt med hjälp av bra livsmedel. Hitta ekologiska och naturligt nyttiga produkter som hjälper dig att hålla vikten. 

Måltidsersättning

Här finner du olika typer av måltidsersättning för dig som vill få kontroll över din vikt eller för dig som ofta är på språng och behöver få i dig något snabbt och smidigt. Många strävar efter att gå ner i vikt snabbt och då kan måltidsersättning vara ett bra alternativ. Dryckerna är mättande och innehåller både vitaminer och mineraler. Att använda sig utav måltidsersättning under en längre period rekommenderas ej.

 1. Happy Green Hasselnötter, 500g ekologisk
  Happy Green Hasselnötter, 500g ekologisk
  Reducerat pris 111 kr Rek. pris 139 kr Du sparar 27.8 kr
 2. Happy Green Mandlar, 500g ekologisk
  Happy Green Mandlar, 500g ekologisk
  Reducerat pris 111 kr Rek. pris 139 kr Du sparar 27.8 kr
 3. Happy Green Valnötter, 400g ekologisk
  Happy Green Valnötter, 400g ekologisk
  Reducerat pris 111 kr Rek. pris 139 kr Du sparar 27.8 kr
 4. Happy Green Pekannötter, 400g ekologisk
  Happy Green Pekannötter, 400g ekologisk
  Reducerat pris 118 kr Rek. pris 139 kr Du sparar 20.85 kr

Juice

Att starta dagen med en läskande juice är inte hel fel. Det är fräscht, gott och du får i dig nyttiga vitaminer. Hos oss hittar du välkända varumärken som Rabenhorst, Kung Markatta, Saltå Kvarn och RÅ.

Nudlar, pasta & ris

Nudlar, pasta och ris är basingredienserna du kan använda till de flesta maträtter. För dig som är glutenintolerant men ändå gärna vill äta pasta så hittar du glutenfria alternativ såsom glutenfri pasta och bönpasta. Bönpasta är även ett alternativ för dig som vill äta mat med lågt kolhydratinnehåll. Beroende på vilket ris du väljer så kan det också vara ett nyttigare alternativ, till exempel råris.

Proteinpulver

Byggstenarna i musklerna kallas för protein. Det är den viktigaste komponenten för dig som vill bygga upp muskelmassa. Det finns en hel drös med proteinpulver på marknaden idag som är enkelt och gott. Med ett proteinpulver får du enkelt i dig tillräckliga mängder under dagen. Hos oss hittar du olika varianter av protein som passar just dig, bland annat vassle- kasein- och vegetariskt protein.

Vikt & detox

För att skapa en hälsosam livsstil med mål att gå ner i vikt är grunden god kost och motion. En grundregel är att du ska göra av med mer energi än vad du får i dig, men viktigt är även att skapa en hållbar livsstil som är anpassad efter dina personliga behov. Dels för att du ska kunna fortsätta gå ner i vikt men även för att behålla vikten när du nått ditt mål. Om du vill öka din ämnesomsättning hittar du här bra extrakt av chili eller cayenne som även hjälper dig att minska fettupptaget.