Solskyddsmousse SPF 20, 150ml

EVY Technology
169 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Patenterad svensk formula
  • Håller upp till 6 timmar
  • Extra vattenfast och gnids ej bort
  • Inga konserveringsmedel
  • Kladdfri, täpper ej till porer

EVY Technology Solskyddsmousse SPF 20 – effektivt skydd upp till 6 timmar

EVY Solskyddsmousse, med solskyddsfaktor 20, är ett solskydd som fördelas sig i hela det översta hudlagret, till skillnad från traditionella solskydd som enbart lägger på hudens yta. Det gör att den stannar kvar längre i huden och ger ett effektivare skydd ända upp till 6 timmar. Solskyddsmoussen är drygare än vanlig solkräm vilket gör att den räcker längre.

Användning av EVY Technology Solskyddsmousse

EVY Solskyddsmousse är helt fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym och nanopartiklar. Den kommer i en förpackning som är försedd med ett spraymunstycke vilket motverkar att syre kommer ner i förpackningen och medför att den således håller sig fräsch och bakteriefri längre. Den här solskyddsmoussen passar även dig som tenderar att få hudutslag av andra solskyddsprodukter eller dig som har problem med soleksem eller allergi.

EVY Solskyddsmousse finns i flera varianter
EVY Solskyddsmousse, SPF 10
EVY Solskyddsmousse, SPF 30
EVY Solskyddsmousse, SPF 30, Kids

Aqua, Butane, Octocrylene, Propylene glycol, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Palmitic acid, Isobutane, Hexadecene copolymer, Stearic acid, Butyl methoxydibenzoylmethane, PVP, Triethanolamine, Polysorbate 20, Glycerin, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dimethicone, Propane, Tocopheryl.
112785
Tryckbehållare: kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperatur över 50 grader. Förvaras oåtkomlist för barn. 8.5 viktprocent av innehållet är brandfarligt.
 

Populära produkter