Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

Chello Forte Vitamin B6, 60 tabletter

Chello
199 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
Chello Forte är en sojabaserad produkt som även innehåller salvia. En av de verksamma ingredienserna i Chello Forte kommer från sojabönan. Det är välkänt att kvinnor från öst som använder sojabönan som basvara lättare tar sig igenom övergångsåldern. Undersökningar har visat att det mycket väl kan vara ämnen från sojabönan som är orsaken till detta.
Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, natriumbikarbonat, magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid, talk), extrakt av soja (Glycine max L. Merr.), extrakt av salvia (Salvia officinalis L.), extrakt av rödklöver (Trifolium Pratense L.), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylcellulosa), färgämne (titandioxid), pyridoxinhydroklorid och fuktighetsbevarande medel (glycerol).
Rekommenderad dos: 2-4 tabletter dagligen

1 tablett innehåller:
NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin B60,7mg50%
* Dagligt referensintag

mg = milligram
113294
Rekommenderad dos: 2 tabletter dagligen de 2-4 första veckorna, därefter 1 tablett dagligen.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.