Bio Siegel

Bio Siegel
Bio-Siegel är en tysk livsmedelsmärkning för ekologisk mat som introducerades 2001 av det federala ministeriet för mat, Agriculture och Consumer Protection (BMELV) och är en numer en av de mest välkända och använda märkningar för livsmedelsmärkning. Livsmedelsprodukter som har en Bio-Siegel-märkning på sig möter EUs lagstiftning om ekologiskt jordbruk och är således ett bra rättesnöre när du gör ditt val av mat. För att en produkt ska få en Bio-Siegel-märkning måste i princip alla ingredienser i produkten härstamma från ekologiskt jordbruk, även om det finns ett undantag som är strikt regler...
Visa hela texten
at där upp till 5% av ingredienserna inte behöver vara från ekologiskt jordbruk. Dock behöver de ingredienserna vara listade i Annex IX of Regulation (EC) No. 889/2008.

...

Artiklar 1-50 av 82

Sida
Stigande ordning

Artiklar 1-50 av 82

Sida
Stigande ordning