Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

D3-vitamin 50µg, 180 kapslar

BioSalma
149 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med D3-vitamin
  • Täcker det dagliga behovet av D-vitamin
  • 1 kapsel om dagen
  • Täcker det dagliga behovet av D-vitamin

BioSalma D3-vitamin 50 µg - Kostillskott med D3-vitamin

BioSalma D3-vitamin 50 µg är ett kosttillskott med D3-vitamin. Tillskottet kommer i kapslar som fyllts med laxolja, där laxens näringsämnen och antioxidanten astaxanthin bevarats i en mild, patenterad process. Laxoljan i BioSalma D3-vitamin-kapslarna innehåller laxens naturliga sammansättning av omega-3-fettsyror. D-vitamin är fettlösligt vilket medför att när vitamin D tillsatts laxoljan tas upp vitaminet upp optimalt i kroppen. Laxoljan i BioSalma D3-vitamin 50 µg har förädlats från färsk, norsk lax.

Användning av BioSalma D3-vitamin 50 µg:

Den rekommenderade dagliga dosen av BioSalma D3-vitamin är 1 kapsel, som du tar i samband med någon av dagens måltider. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas då detta är ett kosttillskott. Ett kosttillskott kan inte ersätta en varierad och mångsidig kosthållning och en hälsosam livsstil. Du kan förvara BioSalma D3-vitamin i rumstemperatur, men utom räckhåll från barn.
Tänk på: Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid rådgöra med din läkare innan du äter ett kosttillskott.

Varför behöver vi D-vitamin?

Vi behöver D-vitamin då vitaminet reglerar kalkbalansen i vårt skelett och i våra tänder. Om vi lider brist på D-vitamin kan en vuxen människa drabbas av benuppmjukning och ett barn kan drabbas av rakit – “engelska sjukan”. D-vitamin är också ett av få vitamin som vi människor kan riskera att få i oss för lite av och vi kan därför behöva äta ett tillskott av D-vitamin. Om du skulle behöva ett kosttillskott av D-vitamin så är BioSalma D3-vitamin ett alternativ.

BioSalma D3-vitamin finns i flera varianter:
BioSalma D3-vitamin 10 µg

LAXOLJA, vitamin D3 kolekalciferol (lanolin), antioxidationsmedel (DL-alfa-tokoferol). Kapsel: gelatin, fuktighetbevarande medel (glycerol).

Rekommenderad dos: 1 kapsel om dagen.

1 kapsel innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D50 µg1000%

* Dagligt referensintag

116335
Rekommenderad dos: 1kapsel dagligen vid måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaras utom räckhåll för barn.

Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Magasin på köpet
Få ett gratis
magasin

Exklusivt Bonnier-erbjudande!
Signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få ett gratis magasin.

VÄLJ HÄR