Advantage Chocolate Decadence Bar, 60g

Atkins
21 kr
1,17 kr/st
Snart i lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Sveriges godaste proteinbar!
  • Högt fiber- & proteininnehåll
  • Lågt socker- och kolhydratsinnehåll

Proteinbaren Advantage Chocolate Decadence Bar från Atkins

Advantage Chocolate Decadence Bar från Atkins är en proteinbar som har ett högt innehåll av både protein och fibrer. Det kombineras med ett lågt innehåll av socker och kolhydrater. Advantage Chocolate Decadence Bar har en intensiv och god chokladsmak, den innehåller inget tillsatt socker men däremot naturligt förekommande socker.

En del av den välkända Atkins-metoden

Advantage Chocolate Decadence Bar är en del av den välkända viktminskningsmetoden Atkins, som uppmärksammades under tidigt 2000-tal. Metoden har utvecklats sedan dess och handlar numera mera om att hitta en mer hållbara livshållning där den här proteinbaren är en del av den. Advantage Chocolate Decadence kan naturligtvis ätas enbart som ett gott mellanmålssnacks också.

Atkins Advantage finns i flera varianter
Atkins Advantage Peanut Caramel Bar
Atkins Advantage Chocolate Brownie BarFuktighetsbevarande medel (glycerol), gelatinhydrolysat, SOJAprotein, kakaomassa, fyllnadsmedel (polydextros), sötningsmedel (maltitol, sukralos), hållbart palmfett, MJÖLKprotein, fettsnålt kakaopulver, gräddpulver (MJÖLK), kakaosmör, emulgeringsmedel SOJAlecitin, MJÖLKfett, smakämnen, färgämne (karminer). Kan innehålla: GLUTEN, NÖTTER, JORDNÖT och SESAMfrö.

NäringsvärdePer 100 gPer bar (60 g)
Energi1625 kJ975 kJ
Energi391 kcal235 kcal
Fett20 g12 g
- varav mättat fett11 g6,6 g
Kolhydrater27,4 g16,4 g
- varav sockerarter1,3 g0,8 g
Fibrer9,9 g5,9 g
Protein30 g18 g
Salt0,7 g0,42 g
115123
Överdrivet intag kan ha laxerande verkan.
 

Ingår i kampanj