Egenskaper

Glutenfri Mjölkfri

D3-vitamin 2500IE, 90 tabletter

Alpha Plus
140 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag
  • Kosttillskott med Vitamin D3
  • Bidrar till immunförsvarets normala funktion
  • 1 tablett om dagen

Alpha Plus D3-vitamin 2500IE – Kosttillskott av D3-vitamin

D3-vitamin 2500IE är ett kosttillskott från Alpha Plus som innehåller vitamin D3. Vitaminet som används i produkten är utvunnet ur fårull och produkten lämpar sig därför inte för veganer. Under sommarhalvåret är det vanligt att vi får i oss tillräckligt mycket D-vitamin från solen, men under vinterhalvåret kan det vara nödvändigt att boosta med ett kosttillskott för att få i sig tillräckligt av vitamin D. D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normal benstomme samt till att bibehålla normal muskelfunktion.

Användning av Alpha Plus D3-vitamin 2500IE

Den rekommenderade dosen av Alpha Plus D3-vitamin 2500IE är 1 tablett om dagen. Med fördel tas tabletten i samband med måltid. Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Tänk på att alltid förvara tabletterna utom räckhåll för små barn.

Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), magnesiumbisglycinat, kolekalciferol, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen i samband med måltid.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D62,5 µg1250%
Magnesium50 mg13%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

mg = milligram

534024
Rekommenderad dos: 1 tablett, 1-2 gånger dagligen vid måltid.
 
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.